perjantai 19. huhtikuuta 2013

Oh, yesterday

Huhhuh, pitkästä aikaa. On ollut hurjan rankka päivä, ja eilisestä pitäisi nyt kirjoitella, ja tuntuu, etten muista yhtikäs mitään. Kuvia ei tähän postaukseen tule, koska kamerapiuha on jossain ja en tästä hotellin aulasta lähde sitä hakemaan. Tosin kuvasaldo jäi eiliseltä hyvin alhaiseksi.. Olisin mielelläni kyllä laittanut kuvan huikeasta lounaastani koululla (yksinäinen banaani tarjottimella), mutta ei voi mitään. ;)

Eilen ohjelmassa ei oikeastaan koulun lisäksi ollut muuta kuin Aquaworld, ja matkoissa sinne ja takaisin menikin kunnon pitkä tovi. Ensin kuitenkin hieman koulupäivästä. Muistaakseni leikkasimme verenpisaran ja jonkun tuntemattoman viherkasvin pistokkaita ja istutimme niitä laatikkoon. Siinä touhussa ei puolta päivää kauempaa mennyt, ja etenimme katsomaan pientä "floristinäytöstä"/oppituntia, jossa kierrätysmateriaaleista sekä hyvin edullisista materiaaleista tehtiin asetelmaa, kimppua, koristeltua ruukkua.. Se oli mielenkiintoinen ja kaikinpuolin kiva oppitunti. Olisi ollut kiva jäädä itse kokeilemaan moisten taidonnäytteiden tekemistä. :) Lyhyen tunnin jälkeen taisimme hieman kierrellä koulun tiluksia, ja sitten lounaan kautta kotiin. Minulla tosin lounaana toimi se edellä mainittu banaani (ja osa Kimmon jälkiruuasta..).

Koulupäivän jälkeen vuorossa oli Aquaworld. Sinne pääseminen oli hieman haastavaa (pitkät matkat ja sen sellaista), mutta kaiken vaivan arvoista. Harmikseni kaikkein isoimmat liu'ut eivät olleet auki tähän aikaan vuodesta ennen kuin seitsemältä illalla, ja koska olin ainoa, joka sinne olisi halunnut jäädä, niin siitä ei sitten tullut mitään. Olivat muutkin liukumäet kyllä todella kivoja, en ole Suomessa moisiin törmännyt. Suosikeikseni nousivat UFO ja Onion Slide.

Nyt saa riittää, väsyttää kamalasti ja pakkaaminen on kesken. Huomenna saattaa olla pinna kireällä jos päädymme menemään lentokentälle julkisilla (ensin ratikka, sitten bussi, jonka jälkeen toinen bussi). Täällä on tosi kuuma, ja sitä eivät varmaan valtaisat pakaasit lievennä..

Haikeat jäähyväiset on luvassa, tämä kaupunki on yksinkertaisesti niin uskomattoman ihana, upea ja kaunis, että jäisin mielelläni loppuiäksi. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.